In week-end, trisam?

depositphotos_4325888-stock-photo-girl-eating-cake

Nu mi-a placut niciodata sa fiu prea rigida cu mine insami. Nu trebuie sa simtim ca si cum mancarea vegana coapta ar fi ca un venin. Ea este binevenita atata timp cat ne face sa ne simtim mai liberi in anumite circumstante ale vietii! Si de ce nu in week-end?

La sfarsitul saptamanii avem cea mai mare tentatie deoarece ne intalnim cu prieteni, rude, cunostinte si cel mai rau ar fi sa nu ne simtim la locul nostru.

5edc6aa45b3837a808bc69c04f86d67d

Si daca am gusta si din produse de origine animala?? Da, o putem face fara probleme atat timp cat ramane o exceptie si nu o scuza pentru a cadea din nou in obiceiuri gresite.

Insa ceea ce veti observa in aceste momente va fi incredibil. Va veti intreba unde este acel gust care va placea atat de mult inainte, la care credeati ca NU veti putea renunta niciodata.

Ceea ce se intanpla este ca organismul are capacitatea de a se reseta in momentul in care ii dam ceea ce e facut pentru el.

“Cu o alimentaţie sănătoasă, putem să stimulăm regenerarea fiecărui organ şi astfel să amînăm cît mai mult bătrîneţea. În fiecare clipă, celule din organismul nostru mor şi altele noi se nasc. Sîntem într-o permanentă primenire, ceea ce e vechi şi uzat este înlocuit cu ţesuturi tinere. Organismul nostru are uimitoarea capacitate de a se autoregenera. Celule diferite au durată de viaţă diferită, ca atare organele se înnoiesc în ritmuri diferite. De exemplu, celulele roşii parcurg un ciclu complet de viaţă în patru luni, cele albe, într-un an. Pielea se schimbă o dată la 2-3 săptămîni, colonul la 4 zile, oasele la 10 ani. Însă o dată la 7 ani, îşi încheie procesul de regenerare toate celulele corpului.

Din 7 în 7 ani sîntem alţi oameni. Însă acest proces se poate petrece mai rar din cauza toxinelor acumulate, care frînează regenerarea celulară. Putem stimula natural acest proces, printr-o alimentaţie adecvată. Putem astfel să ne prelungim tinereţea.”

http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&p=sanatate&s_id=143055

woman-eatin-cake-1

Si atunci veti simti necesitatea de a va intoarce cat mai curand la o alimentatie simpla, neprocesata, exact pentru ceea ce corpul vostru a fost proiectat, dar fara sa simtiti  ca v-ati deprivat de ceva extrem de atragator si irezistibil.


                                                                                                                          with Roxana Barsan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s