Si copii??

Multe persoane, preocupate, se intreaba daca nu cumva am uitat de copii? Nu este oare periculos pentru ei? Cum putem lipsi oare copiii de atatia nutrienti care provin din alimentele de origine animala?

Cu singuranta trebuie sa avem grija la informatiile care se gasesc pe web si sfaturile de la doctorii de familie. Majoritatea medicilor nu ajung sa studieze in lungii lor ani de universitate, mastere, doctorate, decat cateva ore de nutritie. Atunci putem noi, oare, sa ne incredem in ei cand le punem intrebari pe aceasta tema??

Medicii care cu adevarat tin la pacientii lor si care vor sa respecte indatoririle morale în exercitarea profesiunii lor, decid sa se desprinda de prietenii lor care trateaza pacientii  precum niste animale  neinsufletite fericite sa fie duse la abator.

Asta inseamna ca despretuim medicina? Nicidecum!! Studiile de medicina sunt o binecuvantare, dar ele trebuie sa fie puse in practica doar in conditii de emergenta, nu cand alternativele cele mai putin dureroase ne sunt la indemana.

Doriti probe?? Desigur, cu totii le dorim si sunt multe dintre acestea pe web, doar ca trebuie sa stim sa cautam si sa le testam.

Acesti copii sunt cei mai fericiti posibil! Aproape nu stiu ce este o raceala, sau poate daca ajung sa o manifesteze, organismele lor reusesc sa se ocupe de ele in modul cel mai rapid posibil.

Intrebarea care ne ramane este: “Ne iubim noi copii indestul pentru a rupe aceste bariere ale fricei si preconceptiei??


                                                                                                                           ..with Roxana Barsan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s