„O, de-ai putea tu crede, minuni mari ai vedea..!”

111

De multe ori ne gandim la sfinti precum la niste oameni alesi de Dumnezeu care au trait in timpurile trecute si la minuni precum la intamplari care raman circumscrise Bibliei si cartilor de povesti.

Totusi suntem convinsi ca nu exista sfinti chiar printre noi, si ca aceste evenimente nu sunt parte din viata noastra odierna??

In urma cu cateva zile o persoana apropiata imi povesteste o intamplare “curioasa”.

Obisnuind ea sa lucreze inconjurata de copii, iasa in gradina cu ei de mai multe ori. In una din aceste zile, o colega impinge unul dintre copii sa se bucure de timpul in aer curat precizand ca ar putea vedea avioane, foarte mult de el indragite.

Atunci ea auzind aceste cuvinte, intra in conversatie si incearca sa il ademeneasca pe baietel cu idea de ceva mai atragator precum o pasare si un fluture, desi ea pana in acel moment nu le notase in acea gradina.

Putin timp dupa imi povesteste  ca zareste o pasare destul de mare asezandu-se pe gard aproape de ea si in secundele urmatoare, un fluture care ii trece exact prin fata ochilor.

Acest eveniment o surprinde deoc9c2f07e4cba187aadbe996dd18aa454arece se intampla doar putin timp dupa cuvintele rostite de ea atunci cand se gasea inauntru acelui institut.

Acum poate ati spune ca ceea ce s-a petrecut a fost doar o coincidenta, dar adevarul este ca daca ne-am deschide sufletul mai mult spre miracolele lui Dumnezeu, am reusi mai usor sa intram in sintonie cu acestea si sa le atragem spre noi.

Ele asteapta doar ca noi sa  le dorim , pentru a ne hrani din frumusetea culorilor lor, pentru a ne delecta prin perfectiunea lor, pentru a fi impreuna o proba a cratiei Tatalui nostru ceresc..

Minunile sunt la ordinea zilei in viata noastra, dar suntem noi oare pregatiti sa le primim??

Haideti sa ne oprim putin in fiecare zi, sa lasam povara acestei vieti de pe umarul nostru pentru a NU pierde posibilitatea de a fi martori activi a minunilor lui Dumnezeu!!

Si DE CE sa NU fim noi urmatorii sa le povestim??


-foto preluate de pe internet-                                   „Vocea inimii!”…with Roxana Barsan”

Reclame

Un gând despre “„O, de-ai putea tu crede, minuni mari ai vedea..!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s