IERI, DE ZIUA VERII…

8f9f72a94772c9f06abc75ce706497d7

Ieri de ziua verii m-am limitat sa privesc in trecut, la ceea ce am fost acum un an, la ce am pus in versuri cu o vara in urma. Insa trebuie sa admit ca putin ma mai recunosc in acele versuri. Fiecare zi care o traim pe acest pamant este o oportunitate de a fi oameni cu o traire mai profunda, mai demni, mai curati in trup si suflet.

Prin urmare, ieri, PRIMA ZI DE VARA din acest an, nu am mai simtit nevoia de a privi melancolica spre trecutul meu de copil, dar am admirat direct minunatia creatiei lui Dumnezeu!

Deoarece serviciul meu imi permite sa fiu in continuu contact cu aceste mici “ dureri de cap”, la propriu si la figurat,  nu as putea sa nu recunosc ca nici zambetele pe fata nu iti pot lipsi in prezenta lor.

Ziua de ieri a fost o zi neobisnuit de calda pentru Anglia si, din acest motiv, am ajuns impreuna cu alte 3 colege de serviciu, intr-un parc unde acesti aprox. 30 de copii de diferite varste au cerut nerabdatori dreptul lor!!

depositphotos_8804807-stock-photo-kids-picking-daisies-park

Prima intrebare pusa a fost: “Putem sa alergam?”, si cand au inceput sa zburde fericirea lor a fost de nedescris! A doua intrebare nu a ezitat sa apara: “Putem sa culegem floricele?” La raspunsul pozitiv primit bucuria lor, manifestata in tipete de entuziasm, imi este prea greu sa o limitez la cuvinte!

Totusi de ce oare, noi adultii uitam sa alergam? Noi care nu suntem constransi sa cerem nimanui permisiunea ajungem sa ne interzicem noi insine aceasta fericire! Uitam sa privim florile, in schimb alegem sa calcam poate peste ele, daca ne-ar fi permis: alegem sa nu observam minunile care le avem in fata ochilor nostri in fiecare secunda si minut.

Iisus ne spune:” Adevărat zic vouă: De nu vă veţi întoarce şi nu veţi fi precum pruncii, nu veţi intra în împărăţia cerurilor.” 

Deci hadeti cu totii sa invatam de la acesti copii de astazi, care am fost chiar noi, doar ieri, sa alergam in directia visurilor noastre, sa zambim si sa NU lasam nici o zi sa treaca fara a absorbi cate putin din magia trairii cu ochii larg deschisi catre rasarit.


 -imagini preluate de pe internet-                         „Vocea inimii”…with Roxana Barsan                                                                                      

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s