“O IUBEA ATAT DE MULT INCAT..”

cerere.png

-foto de pe site-ul stiri.ro.ro.-

“O iubea atât de mult, încât s-a hotărât să o ceară de NEVASTĂ..” Ieri unul dintre prietenii mei a postat un articol cu acest titlu… care are link-ul la acest site:

http://stiri.rol.ro/o-iubea-atat-de-mult-incat-s-a-hotarat-sa-o-ceara-de-nevasta-dar-ea-l-a-refuzat-dintr-un-simplu-motiv-era-prea-sarac-ce-s-a-intamplat-peste-10-ani-intrece-orice-asteptari-asta-da-lectie-de-viata/

Aceasta poveste, care nu se stie exact daca este adevarata, a facut inconjurul lumii pentru a difuza ideea ca femeile sunt MATERIALISTE si pentru a COMPATIMI saracii baietei indragostiti.

De multe ori ne lasam amagiti sa punem like-uri si sa difuzam povestioare, stiri fara a intelege in realitate ceea ce facem.

Daca am sta cateva secunde sa analizam acest articol, ne-am da seama ca:

baiatul a gresit din start pentru ca a cerut in casatorie o fata in momentul in care era indragostit si vedea doar fluturasi in fata ochilor lui. Se stie bine ca aceasta perioada este cea mai periculoasa deoarece nu ne permite sa vedem oamenii precum sunt cu adevarat. Din acest motiv trebuie sa lasam timpul sa treaca, daca este necesar si ani de zile. Deci accentul se pune pe fata, cand ar trebui sa se puna pe baiat care in realitate era vrajit de sentimentele care ea i le creea si care se bazau pe aspectul ei fizic si nu  pe sufletul si caracterul ei.

Am o prietena foarte apropiata care a facut ea insasi aceasta greseala. Era desigur si ea indragostita peste cap si  dupa cateva luni de relatie a devenit sotia lui. Cat a durat casnicia? Tot atat timp cat relatia: doar cateva luni in care ea a putut sa realizeze ce greseala mare a putut sa faca pentru ca nu a acordat relatiei destul timp.

Ea totusi nu a invinovatit baiatul, care era exact cum l-a cunoscut si nu s-a schimbat, dar a realizat ca greseala era a ei intrucat s-a lasat amagita doar de acei FIORI care prea des ii chemam “iubire”.

Prin urmare sa avem grija de cine ne indragostim, pe cine cu adevarat incepem sa iubim  si sa ne intrebam daca “Ce avem in fata noastra este un suflet ori un corp?”

Sa nu mai creem stereotipe, precum acesta a femeii MATERIALISTE,  care sunt periculoase si nu ne lasa sa vedem realitatea precum ni se prezinta in fata ochilor!!


                                                                           “Vocea inimii!” with Roxana Barsan

Advertisements

3 thoughts on ““O IUBEA ATAT DE MULT INCAT..”

 1. Roxana, sunt si nu sunt de acord cu textul tau :)))))
  Evident ca fara o compatibilitate emotionala (chiar si intelectuala) o realtie nu poate rezista. Nu cred in relatiile si casatoriile dupa o noapte in club sau doua discutii pe facebook. intotdeauna spun ca un om indragostit trebuie sa iubeasca (sau macar sa accepte) o parte din defectele persoanei pe care o iubeste. Daca nu reusesti sa accepti ca fiecare om este diferit si ca persoana din fata ta nu este perfecta, atunci in timp vor aparea probleme.
  Dar….
  Nu pot fi deloc de acord cu ideea ca nu trebuie sa faci pasul acesta cand esti indragostit si cand simti fluturi in stomac. Mai mult, cred ca o relatie care nu reuseste sa pastreze acest parfum, o persoana care nu reuseste sa-ti starneasca aceste emotii, nu ai de ce sa o ceri in casatorie.
  Sincer, nu as vrea sa traiesc intr-o casnicie unde fluturii au fost ucisi, iar eu numai sunt indragostit de acea persoana.
  Cat priveste textul in sine…
  O mizerie cap-coada….
  Nu are nici o legatura cu romantismul, cu dragostea, cu ce vrei tu.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s