INSETATI, DAR NU DE APA..

 1

26, 28, 30 grade Celsius?

In aceste zile temperatura atmosferica creste din nou in Anglia, insa pentru persoanele care isi nutresc organismul constant cu fructe si legume proaspete, aceaste grade ridicate nu fac mare diferenta. De ce? Pentru ca celulele organismului fiind hidratate prin apa biologica, care se gaseste in fructe, vegetale, legume crude, ea tine in viata tot corpul uman si permite sa treaca cu mare usurinta si prin stari mai anevoioase, precum acestea.

Din acest motiv as putea sa spun ca un corp bine hidratat printr-o alimentatie crudista, se aseamana cu cel al camilelor care detin constant cu ele apa necesara prin care se deseteaza, desi noi nu putem observa aceasta cu ochiul nud.

Asa se intampla ca in aceste zile toate colegele mele de serviciu sunt legate de sticla de apa care sa le mai permita sa faca fata acestei calduri dohoritoare… (care desi rara, pare ca aduce mai multe greutati decat bucurii)…

Personal nu imi duc sticla de apa niciodata cu mine la locul de munca, insa cand s-a intamplat sa imi iau una, am uitat de ea, aproape de fiecare data.

Acest mare beneficiu l-am simtit in foarte multe momente, insa fiind atat de obisnuita, nici nu realizez motivele senzatiei de bunastare generala chiar si in situatii mai critice.

Ieri totusi am decis sa fac un EXPERIMENT!

DESCRIERE: In pauza de pranz am cumparat un sandwich, cel mai inocent care am gasit in acel moment. Sandwich-ul continea ceapa si branza si cateva condimente puse intre 2 felii de paine. La prima vedere poate sa para ceva apetisant si as putea sa spun ca gustul nu a fost foarte neplacut daca as exclude sarea care era putin peste limita.

OBSERVATII SUCCESIVE:

water-crisis

  1. NECESSITATEA IMEDIATA DE APA: Fara dar si poate, dupa acest sandwich urgenta lichidelor se simte imediat.
  2. SENZATIA DE SETE EXAGERATA: Nu dupa mult timp, dupa ce termini acest pranz “savuros” te simti ca ai naufragat pe o insula deserta si ai plati oricat pentru a te putea adapa din apa pe indestulate.

CONCLUZII: Prin acest experiment se poate clar intelege ca organismul uman fiind el 75% apa la nastere si intre 65%-55% apa la varsta maturitatii, exige apa de la noi!

„Totusi ce tip de apa, pentru ca si aceasta, in zilele noastre, este tratata?” Apa cea mai adecvata organismui uman este cea organica si anume cea prezenta in forma ei naturala in fructe, legume si vegetale crude.

„Si chiar sunt aceste cruditati indeajuns pentru a hidrata si a mentine corpul intr-o stare pefecta de functionament?” Desigur. Persoanele care au optat pentru un stil de viata sanatos bazat pe cruditati 75% din dieta zilnica sau chiar si mai mult, NU cunosc cuvantul SETE, vara si iarna, ziua si noaptea…Incredibil nu??

Si eu, din fericire, ma numar printre aceste SPECIMENE RARE care au ales sa spuna NU setei, care au ales sa spuna NU unei ape tratata chimic, care au ales in schimb VIATA, care au ales hidratarea naturala, care au ales sa lase sticla de apa acasa si sa calatoreasca lejer prin viata…

Dar haideti daca dorim totusi sa fim insetati de ceva anume…. sa insetam dupa dreptate, sa insetatm dupa sfintenie, sa insetam dupa intelepciune, sa insetam dupa dragostea adevarata……si sa ne desetam din apa biologica care Dumnezeu ne-a pus-o la dispozitie pentru a ne elibera din robia unei  stari de sete peste fire!!

Would you like to be an alien with me?

-foto preluate de pe internet-


„Vocea inimii!”…with Roxana Barsan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s