WOKING PARK

Parcul Woking este un Paradis terestru in care copii, adulti, animale mici si mari se bucura pe deplin de frumusetea si bogatia naturii inconjuratoare.

Photo1284

Printre vietuitoarele salbatice si mai putin, putem gasi familii de lebede, rate, pesti etc.

photo11151.jpg

In acest parc am petrecut cu prieteni si cunostinte clipe foarte placute la picnic si plimbari prin soare in compania veveritelor mereu la un pas de trecatori.

Photo1154

Consiliul Local din Woking organizeaza in fiecare an focuri de artificii si publicul se poate aduna pentru a trai momente de neuitat intr-o atmosfera sureala.

In acelasi timp, in acest Parc putem gasi amenajat un centru de relaxare in care enumerate activitati pot fi efectuate: de la diferite sporturi, la inot, pana la savurarea unor gustari pe placul copiilor si adultilor.

Primavara si vara sunt anotimpurile in care natura in Parcul Woking ne zambeste si ne transmite energia ei de culori si viata cu brate largi!

Photo1254Deci haideti sa ne lasam patrunsi de forta naturii oricand vom trece prin acest Rai deschis tuturor…ori atunci cand vom depana una dupa alta aceste fotografii…

Fotografii: „Not just food!”

Informatii: https://en.wikipedia.org/wiki/Woking_Park


„Locuri de vis!”..with Roxana Barsan

Anunțuri
roxanabarsanblog

“To love. To be loved. To never forget your own insignificance. To never get used to the unspeakable violence and the vulgar disparity of life around you. To seek joy in the saddest places. To pursue beauty to its lair. To never simplify what is complicated or complicate what is simple. To respect strength, never power. Above all, to watch. To try and understand. To never look away. And never, never to forget.” ― Arundhati Roy, The Cost of Living

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s