2 ZI POST (cu ceai)

imagesAceasta a 2 zi m-am trezit plina de energie chiar daca tot ceea ce am introdus ieri in organism a fost doar un 1 litru de ceai si apa.

Dimineata am simtit nevoia sa beau obisnuita mea cafea sau mai bine spus CAPPUCCINO, la care simt ca imi este cel mai greu sa renunt in aceste zile de post „negru”. Insa sunt constienta ca daca avem cu adevarat VOINTA  de a ne elibera de dependente, in majoritatea cazurilor vom reusi in intentia noastra.

Pe la mijlocul zilei gandul mi s-a dus in mod neasteptat la mancarea mea vegana preferata insa stiam ca ceea ce simt NU este FOAME REALA!

Dr. Joel Fuhrman, specialist în nutriţie ne spune: „Simptomele obişnuite pe care le asociem cu senzaţia de foame sunt total greşite. Astfel că atunci când stomacul chiorăie, ai dureri de cap, crampe stomacale, ameţeli uşoare sau stări de irascibilitate nu înseamnă că îţi este foame.
Semnificaţia acestor simptome este una mult mai profundă, după cum explică specialistul şi are legătură cu un stil de alimentaţie dezechilibrat.

In plus…. Foamea nu se simte în stomac, ci în gât şi piept. Potrivit specialistului, senzaţia de foame se simte în gât sau piept, nicidecum în stomac. Primul semn care anunţă senzaţia de foame se resimte în gât acolo unde înghiţi, urcă sub bărbie şi coboară în piept, explică specialistul. Semnele din aceste zone dau de ştire creierului că organismul este pregătit pentru hrană. „

http://www.eva.ro/dietafitness/nutritie/dr-oz-cum-iti-dai-seama-ca-a-venit-vremea-sa-mananci-un-pic-de-foame-nu-strica-articol-55160.html

Stiu, strada nu este una simpla, insa informatia este in mainile noastre si cu cat mai mult ne documentam, cu atat mai mult vom fi capabili sa rezistam tentatiilor si starilor de dezintoxicare.

TO BE CONTINUED…


-foto preluate de pe internet-            „HEALTHY, LIGHT AND TASTY.”…with Roxana Barsan

 

Reclame

Un gând despre “2 ZI POST (cu ceai)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s