JURNAL- 11 ZILE DE POST „NEGRU”

http-prod.static9.net.au_mediaNetworkImages201610281401intermittent-fasting-161028

POST 21 AUGUST-1 SEPTEMBRIE

Am decis sa incep acest post in ultimele saptamani din luna August deoarece am gasit putin timp liber si aici in Anglia temperaturile sunt inca intre 15 si 25 de grade C, deci sezonul cald nu ne-a parasit.

Am mai facut post cu apa, miere si lamaie in trecut, de mai multe ori, insa intotdeuna a fost putin diferit- in functie de conditia fizica si psihologica la inceputul acestuia.

PRIMA DATA: Prima data cand am facut post negru eram foarte convinsa. M-am documentat timp de cateva zile, am citit experientele multor persoane si m-am pregatit pe plan psihologic si fizic (facand 3 zile de crudism). Aveam pe atunci doar 25 de ani si desi gustasem deja din viata pe cont propriu in Anglia, in acel moment ma gaseam in casa mea din Italia, mai exact casa parintilor. Dupa cum va puteti imagina nu a fost usor sa conving parintii ca postul total imi va aduce doar beneficii, insa cu putin efort am reusit si m-am simtit sustinuta in aceasta aventura atat de emotionanta.

  • Intaia zi a fost cea mai grea deoarece fiind aceasta prima mea experienta de post aproape total, corpul meu se rebela.
  • A doua zi am simtit o usoara accelerare a frecvenței bătăilor inimii  (tahicardie) datorita toxinelor prezente in sange, insa nu am cedat si in fiecare zi care a urmat a fost din ce in ce mai bine, simtind foarte putin sensul foamei.
  • de la a 3 zi,  senzatia de foame a disparut total (aceasta se intampla tuturor care trec de a treia zi);
  • In a saptea zi, la insistentele mamei mele, am gustat putina supa, fara partea solida.

Dupa terminarea acestor aprox. 7 zile de post total am reinceput sa ma alimentez exact precum inainte de aceasta experienta (omnivor).

Totusi, rezultatele uimitoare la care am ajuns m-au impins sa caut si sa citesc in continuare pana cand am ajuns sa realizez ca doresc sa CONTINUU cu o alimentatie crudista aprox 75% din dieta si 25% mancare gatita, excluzand toate produsele animale.  Alimentatie-VEGAN -DE POST!

POSTURILE URMATOARE: Posturile care au urmat (de 5 si 7 zile, la distanta de luni intregi) au fost incredibil de simple, provocarea fiind de aceste dati doar pe plan psihologic. Fiind totusi pe cont propriu, in Anglia, in aceste ocazii am simtit o mai mare libertate in tot ceea ce mi-am propus.

POST AUGUST 2017: De data aceasta am decis sa incep primele 4 zile cu ceai, lamaie si miere (pe langa apa simpla), urmand succesiv sa renunt la ceai pentru a continua inca 7 zile pe baza de apa, lamaie si putina miere in caz de necesitate.

Desigur in aceste zile voi continua sa ies din casa si cu siguranta activitatea fizica nu va lipsi desi va fi de mai mica intensitate.

Stiu poate parea incredibil, o nebunie pentru cine nu a auzit niciodata de efectele extraordinare ale postului cu apa, insa in ziua de astazi resursele de informatie sunt la indemana tuturor si nu ne ramane decat sa dorim sa cunoastem mai mult!!

maxresdefault.jpg

Resurse: Valdo Vaccaro: https://www.valdovaccaro.com/

The best Speech Ever: Gary Yourofsky -youtube

carte: The China Study (Studiul China) 

etc.

PRIMA ZI          ZIUA  A  DOUA         ZIUA A TREIA


-foto preluate de pe internet-            „HEALTHY, LIGHT AND TASTY.”…with Roxana Barsan

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s