PRIMA ZI POST (cu ceai)

 

ceasca-ceai-shutterstockIn sfarsit pot sa spun ca am facut acest prim pas. Astept de foarte mult timp momentul oportun, insa ori serviciul ori prietenii si evenimentele „sociale” (festivitati, zile de nastere), ma impiedica sa merg inainte pe calea propusa.

Totusi cum a fost astazi? Simplu, dar si complicat! Simplu deoarece corpul meu fiind obisnuit cu alimente lejere, multe fructe si insalate,  nu am simtit deloc stomacul care sa ma roada, (cum mi s-a intamplat in primul post in care inca ma alimentam cu produse de origine animala-omnivor).

Complicat pentru faptul ca am iesit in oras si am intalnit o prietena care m-a ispitit cu diferite deliciuri vegan.  Am spus desigur nu, insa nu pot sa spun ca a fost usor. Cand te decizi sa urmezi o asemenea provocare, poti sa fii sigur ca tentatiile te vor pandi la orice colt de strada. Ele pot veni prin prieteni, familiari, internet ori propriati minte care poate fi cel mai greu de tinut in frau. Totusi daca te imbraci cu armura informatiei, credintei, nadejdii si entuziasmului…poti sa rezisti tuturor acestora.

In aceste zile am inceput sa ma exersez si la orga incercand sa invat o noua melodie care ma apasioneaza de ceva timp. Sunt curioasa cum am sa reusesc sa progresez, cu ce ritm in aceste zile mai putin obisnuite.

TO BE CONTINUED…


-foto preluate de pe internet-            „HEALTHY, LIGHT AND TASTY.”…with Roxana Barsan

Reclame

Un gând despre “PRIMA ZI POST (cu ceai)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s