COPII SANATOSI, COPII FERICITI!!

Get-Kids-Eating-Veggies.1

Nu de putine ori mi se intampla sa observ copii tristi, copii posomorati, copii fara chip de copil! De multe ori se descopera ca cauza acestor suparari se ascunde intr-o afectiune a sanatatii. Dar de ce oare? Nu sunt acesti copii iubiti indestul de parintii lor? Sunt ei oare neglijati? Sunt malnutriti??

Nu!! In majoritatea cazurilor parintii rup de la gura lor pentru a oferi copilului in crestere ceea ce considera ei ca este mai sanatos pentru ai permite sa creasca armonios si satisfacut!!

Atunci de ce oare mai exista spitale de Pediatrie? De ce se imbolnavesc copii de boli autoimune, de cancere, de boli acute? Au aparut aceste afectiuni din senin si au ales ca victime fiintele cele mai vulnerabile dintre toate, copiii?

Aceasta este o ipoteza mai mult fantastica insa, din fericire, realitatea este alta!! Intotdeauna exista un motiv intemeiat al unei boli care se implementeaza intr-un corpusor in dezvoltare, iar cauza acesteia de foarte multe ori poate fi gasita intr-o alimentatie neapropiata.

In decursul anilor am observat copii care sufereau de dureri de cap cu fete triste 12235383-Group-of-happy-children-eating-watermelon-outdoors-in-spring-park-Stock-Photosi posomorate si parintii pe langa ei care incercau sa ii ajute cu cat puteau, dar care se gaseau incapabili sa inteleaga care este motivul.

Odata trecuta aceasta afectiune, copiii redobandeau chipul lor infantil si energia lor tipica, dar din pacate aceasta durere, in mod inevitabil, se reprezinta deoarece cauza ei ramane inca necunoscuta pentru multi parinti.

Deci, ce se poate face?? Raspunsul este foarte simplu!! Nu exista potiuni magice, pastile pentru care trebuie sa traversam globul pentru a le obtine! Nu!!

Intoarcerea la origini, la natura, la o alimentatie vegetala cat mai mult crudista va permite copiilor sa zambeasca fara restrictii, sa zburde fara dureri, sa imbratiseze fara limitatii, sa iubeasca fara diferente.

Ajutati copii vostri sa zambeasca!! Voi aveti cheia zambetului lor in mana voastra!! Nu ezitati sa o uzati!!


-foto preluate de pe internet-             „HEALTHY, LIGHT AND TASTY.”…with Roxana Barsan

                                                                          

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s