„DUMNEZEU ESTE BUN..”

2sam017

„Un impărat avea un servitor care, în toate circumstanțele spunea întotdeauna: Regele meu, nu fi descurajat pentru că tot ce face DUMNEZEU este perfect, nu greșește. Într-o zi, au plecat la vânătoare și un animal sălbatic l-a atacat pe rege; servitorul a reușit să omoare animalul, dar nu a putut împiedica maiestatea sa să-și piardă un deget.

Furios și fără a-și manifesta recunoștința, Regele a spus: Dacă DUMNEZEU ar fi fost bun, n-aș fi fost atacat și nu mi-aş fi pierdut un deget. Slujitorul i-a răspuns: „în ciuda tuturor acestor lucruri, vă pot spune doar că DUMNEZEU este bun și că tot ceea ce face este perfect, nu greșește niciodată”. Înfuriat de răspuns, regele a ordonat arestarea servitorului său.

În timp ce a fost dus în închisoare, ia spus din nou împăratului: DUMNEZEU este bun și perfect. Într-o altă zi, regele a plecat singur pentru o altă vânătoare și a fost capturat de sălbatici care folosesc ființe umane pentru sacrificiu. Pe altar, sălbaticii au aflat că împăratul nu avea un deget, asa că a fost eliberat pentru că nu era considerat „complet” pentru a fi oferit zeilor. La întoarcerea sa în palat, el a ordonat eliberarea robului său și a spus: Prietenul meu, DUMNEZEU a fost foarte bun pentru mine. Am fost aproape ucis, dar pentru lipsa unui singur deget, am fost eliberat. Dar am o întrebare; Dacă DUMNEZEU este atât de bun, de ce mi-a permis să te pun pe tine în închisoare? Slujitorul său ia răspuns: Regele meu, dacă n-aș fi fost pus în închisoare, aș fi plecat cu tine și aş fi fost jertfit, pentru că nu am nici un deget lipsă. Tot ce face DUMNEZEU este perfect, El niciodată nu greșește.

c5a10d40-7e5e-11e5-b08e-12771640ddceAdesea, ne plângem de viață și de lucrurile negative care ni se întâmplă, uitând că totul se întâmplă cu un scop. DUMNEZEU știe de ce citești astăzi acest mesaj … DUMNEZEU este bun și perfect! Dragul meu prieten, o atitudine bună îți va determina atitudinea. Când te uiți la viața, cariera, slujba sau viața ta de familie, ce spui? Lauzi pe DUMNEZEU ? Învinuiesti pe Satana? O atitudine bună față de DUMNEZEU IL faci să se miște în favoarea ta. Stai jos și spune: Astăzi sunt recunoscător că am avut un somn liniștit, sunt recunoscător că trăiesc cu posibilități, sunt recunoscător că am un acoperiș deasupra capului, sunt recunoscător că am un loc de muncă, sunt recunoscător că am Familie si prieteni. Mai presus de toate, sunt recunoscător că IL am pe DUMNEZEU în viața mea. Fii binecuvântat și nu fi invidios sau șocat când alții prosperă pentru că nu știți prin ce au trecut pentru a ajunge acolo (testari, încercări și necazuri), așa că mulțumește lui DUMNEZEU pentru ceea ce ai. „Puțin este mult când Dumnezeu este în el,. ….dacă DUMNEZEU este pentru noi, cine poate fi împotriva noastră?”

resurse: anonim


-imagini preluate de pe net-                                                 „Vocea inimii”…with Roxana Barsan

 

Anunțuri
roxanabarsanblog

“To love. To be loved. To never forget your own insignificance. To never get used to the unspeakable violence and the vulgar disparity of life around you. To seek joy in the saddest places. To pursue beauty to its lair. To never simplify what is complicated or complicate what is simple. To respect strength, never power. Above all, to watch. To try and understand. To never look away. And never, never to forget.” ― Arundhati Roy, The Cost of Living

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s