„DUMNEZEU SA BINECUVINTEZE FEMEILE!..”

„Astăzi este cea mai tristă zi din viața mea. Ca doctor, ajut femei în travaliu și de fiecare dată când sunt în sala de nașteri mă rog la Dumnezeu să binecuvânteze toate mamele. Durerea prin care trec acestea este de nedescris, nemailuând în calcul cele 9 luni, timp în care poartă sarcina. Ele trec prin foarte multe pentru a aduce o nouă viață pe pământ. Astăzi am plâns. Din adâncul sufletului meu pentru că am pierdut o femeie. Ne rugăm mereu să nu se întâmple asta, dar uneori Dumnezeu are alte planuri.

De ce este cazul acestei femei atât de dureros? Aceasta s-a chinuit timp de 14 ani să dea naștere unui copil. Am încercat fertilizare In-Vitro și toate metodele cunoscute de om. După tot acest timp, Dumnezeu o binecuvântase, era deasupra științei și cunoștinței umane. Aceasta a rămas însărcinată în ciuda faptului că avea chisturi ovariene șî câțiva fibromi. Cei din urmă începuse să se topească și totul decurgea OK, atunci am înțeles că Dumnezeu lucrează.

După 9 luni, era timpul, soțul ei s-a grăbit la spital, iar eu am lăsat totul deoparte ca să o asist la naștere. Travaliul a durat ore întregi, iar după 7 ore durerea creștea intens, așa că ne-am hotărât să-i facem cezariană. Am pierdut-o dar copilul a supraviețuit. Înainte să-și dea ultima suflare, și-a ținut copilul în brațe și a zâmbit spunând: „Dumnezeu e minunat”, apoi și-a dat duhul. Am fost devastat și foarte trist am mers repede să-i dau vestea soțului. La auzul acesteia, bărbatul a leșinat. Ziua cea mai fericită din viața lor se transformase într-un mare necaz.

Astăzi am pierdut o viață doar pentru a o salva pe alta. Vă rog să respectați femeile pentru că acestea trec prin văile morții pentru a da naștere unora noi. Respectați-vă mamele, soțiile și surorile! Purtând un copil în burtă 9 luni nu este o glumă, nici travaliul la care sunt supuse acestea. Femeile fac un mare sacrificiu. Mă rog zilnic la Dumnezeu ca să protejeze pe toți ce citesc această postare, mai ales femeile însărcinate, menționați-le în rugăciunile voastre. Dragi soți, respectați-vă soțiile pentru că acestea sunt adevăratele făcătoare de vieți. Dumnezeu să întărească și să ocrotească toate femeile însărcinate și să le ajute să treacă cu bine peste miracolul nașterii.

Dumnezeu să binecuvânteze femeile !”

sursa: internet

8643346305b1d0859fe438cb7bec81a8Anumite persoane care citesc acest articol se manie pe medicul incopetent care  nu a stiut sa actioneze in timp oportun si sa salveze femeia.

Este doctorul, oare, adevaratul vinovat ale acestei  aparente tragedii?? Primul gand care l-am avut a fost ca femeia aceasta nu a vrut sa accepte vointa lui Dumnezeu in viata ei.  Dumnezeu a decis sa nu ii daruiasca prunci, insa ea a trecut peste si a incercat cu orice metoda posibila („fertilizare In-Vitro și toate metodele cunoscute de om”), sa procreeze. Atunci El i-a implinit dorinta arzatoare dar nu i-a permis sa se bucure pe acest pamant de copilas.

Acum ati putea sa spuneti ca avem un Dumnezeu rau si nemilos, insa eu cred sa este doar DREPT!

Faptul ca ea nu putea avea copii nu o impiedica sa infieze unul fara parinti, sa faca o fericire nemaipomenita unui suflet de copil orfan.

fd2df0ea4c153e1389be755c9b297b2fChiar daca Creatorul nostru ne inzestreaza cu sentimente foarte puternice si genuine, poate de maternitate sau dorinti de a intalni dragostea vietii noastre, aceasta nu implica faptul ca noi trebuie sa trecem peste tot in viata pentru a ajunge la implinirea dorintei noastre. 

In anumite momente trebuie doar sa ACCEPTAM vointa Lui Dumnezeu si sa ne bucuram de viata minunata care El ne-a oferit-o aici pana la trecerea la adevarata VIATA unde vom cunoaste FERICIREA mai presus de orice fire, pentru ca Fericirea are un singur Nume: Iisus Hristos.


-imagini preluate de pe net-                                                 „Vocea inimii”…with Roxana Barsan
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s