„HRISTOS-MARTURIA MEA!”-O CARTE CARE ITI POATE SCHIMBA VIATA

„Trebuie sa ne intoarcem mereu privirea atenta spre trecut, pentru a vedea bine cum sa mergem in prezent si spre a ne orienta bine, ca sa nu ratacim in viitor. Pentru orice directie buna este nevoie de trei jaloane.Pentru orice orientare mantuitoare este nevoie de toti acesti trei timpi.Trebuie sa ne privim si noi mereu mai atenti si mai asculatatori istoria nostra.”

Acesta carte nu este doar o carte deoarece ea iti poate marca existenta intr-un mod deosebit de puternic.  

Am citit acest volum de 2 ori in viata mea si l-as mai citi de cate ori as mai avea ocazia, incat este o mare comoara in libraria  oricarui om. Mai cu exactitate, intaia oara el mi-a fost citit de mama mea, pe cand aveam doar 6, 7 ani, insa imi amintesc clar cum mi-au curs siroaie de lacrimi fiind profund atinsa de experientele micului Traian Dorz. Desigur, atunci cand eram doar un copil, nu as fi putut intelege multe dintre intamplarile istorisite in aceasta carte, si din acest motiv mama mea a ales doar acele parti care imi erau mai accesibile la acea varsta.

maxresdefault

A doua oara cand m-am apropiat de aceasta carte a fost din propria initiativa, cu 3 ani in urma, fiind in strainatate si simtind nevoia de o traire mai autentica prin Dumnezeu. Atunci am spus mamei mele sa imi trimita cartea din Romania in pachet, in Anglia. In momentul in care am reavut-o in mainile mele am percepit marea putere care salasluieste in ea.

Inutil sa spun cat am suferit si a doua oara revizitand martiriul poetului Traian Dorz. Cu fiecare fila ma reintorceam in trecut, in copilarie si ma reimprospatam de o mai profunda si inoita credinta.

Pentru cei interesati ea se poate gasi la acest link la LIBRARIA SOPHIA din Bucuresti.  Se pot face comenzi in toata tara si in strainatate. 

Va las cu o cantare scrisa de poetul si fratele Traian Dorz si cantata de Preotul Marian Marcus: 


-foto preluate de pe internet-                                „Carti!”…with Roxana Barsan

Reclame

Un gând despre “„HRISTOS-MARTURIA MEA!”-O CARTE CARE ITI POATE SCHIMBA VIATA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s