A MOMENT IN TIME…

foto00291-e1501932962293.jpg

Stiti cu totii cat de valoroase sunt in viata fiecarui om AMINTIRILE, fiorii primului pas pe cont propriu, intaile deciziii de adult, primului sarut….prieteniile.10917274_1524015831212040_8056955405325739058_n

Hotararea de a schimba si a doua casa, plecand in alta tara nu a fost, cu siguranta, una simpla, insa necesitatile economice si ambitia de a CRESTE PE PLAN PROFESIONAL te pot induce sa faci alegeri de necrezut.

Am asteptat acea zi de plecare cu fiorii toti in rand si nicicand nu voi putea uita emotia primului ZBOR cu avionul. despartirea de parinti, de casa…..de prieteniile ce s-au strans in toti acei 10 ani petrecuti in Italia. Cine ar putea? Desigur, acum dupa ce calatoria cu avionul a devenit o practica constanta, acele stari m-au parasit pentru a putea fi inlocuite de ganduri poate mult mai triviale.

1Si cand aterizezi?? Toate deciziile pe care le vei lua din acea clipa cand te vei gasi intr-un loc nou, intr-o tara in care totul pare desprins dintr-o alta lume, in care se vorbeste o limba atat de mult admirata si studiata,….toate drumurile pe care vei calca, prieteniile care le vei lega, locurile care le vei vizita, vor scrie ISTORIA TRECUTULUI TAU! Un trecut care te poate conduce spre un viitor fericit ori unul de dureri si regrete.

Si totusi atunci cand esti in PREZENT..detii puterea, ai condeiul in mainile tale, poate tremurande, si poti scrie o parte foarte pretioasa a VIITORULUI tau.

Nu, nu este deloc usor! Pasesti pe pamant insa simti ca inca zbori, vorbesti cu persoane intr-o limba atat de mult apreciata si ramai uimita cum reusesc sa te inteleaga si cum tu patrunzi atat de bine replicile lor. Comunicarea functioneza si intr-un mod sau altul, te simti mai mai putin straina.

Si timpul trece! Intalnesti oameni care iti devin buni prieteni. Tovarasi cu care calatoresti in acelasi autobuz, acelasi tren, metrou, locuiesti in acelasi satut, cu care condivizi opinii, fiori, curiozitati, frici …si cu care insemnezi pe paginile timpului, acel MOMENT IN TIME!

10366191_1524015667878723_1583333968976918513_n1SI CRESTI!…Imi amintesc ultima zi inainte ca una dintre prietenele mele dragi sa se intoarca in tara ei natala fara a sti exact ce-i va rezerva viitorul. Era o seara ploioasa si in acel mic sat al Angliei, nici o cafenea nu mai era deschisa, asadar am ales sa cumparam cate ceva de la cel mai apropriat market si sa ne petrecem ultimile ceasuri VISAND pe banca la lumina felinarelor! Am ras, am redepanat zilele petrecute impreuna, experientele printre mai multi prieteni, calatoriile; intentiile pentru viitor…..si timpul ni s-a scurs printre degete atat de pripit incat nici nu am constientizat cand se facuse seara. Atunci o ploaie torentiala a inceput sa cada parca pentru a fi in empatie cu starea mea sufleteasca la despartirea de scumpa mea prietena. Si am inceput sa fugim prin ploaie…

Au fost trairi cu adevarat incomparabile in viata si chiar daca au trecut ceva ani de atunci, de la primii pasi…sunt clipe cand dorul acelor stari atat de INTENSE, ma transporta intr-un spatiu in care timpul se oprea pentru a gusta din FREAMATUL ACELEI PRIME VERI PLINE DE FIORI.


-foto Rox. B.            „Vocea inimii!”…with Roxana Barsan

Reclame

3 gânduri despre “A MOMENT IN TIME…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s