STIL DE VIATA, NU DIETA..!!

In primul rand pentru ca Dumnezeu a zis: “Iată că v-am dat orice plantă care produce sământă si care este pe fata întregului pământ si orice pom care are în el rod cu sământă; aceasta să fie hrana voastră” (Geneza 1,29)  

In al doilea rand pentru ca incercand 65f49cd486d6a9147b85a968ecb61dabpe propriul vostru corp, puteti observa clar ca organismul uman nu e facut sa se alimenteze cu produse gatite, OMNIVORE

Pana in prezent, am ajuns sa fac de trei ori aprox. 7 zile de post total cu putina miere, lamaie si apa; 30 de zile de crudsim si zile alternate de crudism total cu zile in care am mai introdus produse gatite.

ESTE GREU SA AJUNGI AICI?

Trebuie sa fii super-woman, superman? Nu!! Dumnezeu, poate sa faca din vasele cele mai slabe, cele mai puternice!!

SE MERITA?? SI DE CE??

Totul are inceputul lui si eu nu voi putea uita niciodata al meu. Din pacate, nu m-am nascut intr-o familie crudista, chiar daca as fi preferat din multe motive!! Mancam ca totii orice, OMNIVOR, si eram mandra sa spun, ca nu sufar de nici o intoleranta la gluten, lactate etc, privind in acelasi timp acele persoane ca pe niste ghinionisti, pierdandu-si  ele atatea bunatati pe plan culinar.

AVEAM DREPTATE?

Nicidecum, dar nu puteam sa imi imaginez. Gandirea mea era una bazata pe prejudecati, pe informatii inculcate de aceasta societate manipulativa care cu scopuri precize intentioneaza sa ne sperie in asa fel incat sa ne punem viata noastra in mainile lor si a NU lua decizii indipendente.

DUPA 6 ANI DE VEGANISM-CRUDISM

21766475_927686460715886_2617924235602360957_n… va pot spune ca dupa aproape 6 ani de caderi si ridicari, ca merita!! Merita sa te alimentezi VEGAN-CRUDIST! Orice efort care il faci pentru a te elibera de dependente, pentru a te imbunatati ca persoana atat pe plan fizic cat si spiritual merita!! Satisfactiile  pe care le obtii sunt atat de multe incat doar o carte ar  mai putea vreodata sa le descrie in detaliu, punct dupa punct, emotie dupa emotie, treapta dupa treapta…

In fiecare zi trebuie sa invatam sa ne ascultam semnalele corpului nostru, trebuie sa incercam sa alimentam fie organismul cat si sufletul nostru cu hrana adecvata lui  pentru ai da libertatea sa functioneze la maximul lui potential.

SA UITAM DE DIETA!!

Puterea de regenerare, de reinviere este scrisa in ADN-ul nostru precum o dovada minunata ca nu suntem niste vase fragile gata sa se scufunde in orice moment, dar care pot reincepe sa pluteasca in momentul in care noi aruncam din ele tot ceea ce le ingreuneaza.

Insa prin acest proces de curatire nu trece doar corpul, ci si sufletul atunci cand Il lasam pe Dumnezeu sa ne reinnoeasca la o viata noua! Atunci putem merge mult mai usori pe pamant; vantul, soarele si chiar si ploaia nu ne mai ranesc ca inainte, dar ne mangaie si ne susura cuvinte de incredere si speranta!!


    -foto preluate de pe internet-                                                                   …with Roxana Barsan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s