PLANGI SAU LUPTI PENTRU IUBIRE?

Featured Image -- 5126

TRAIM UN PARADOX

In ziua de astazi traim un paradox care daca ne gandim mai bine il putem explica cat de cat! Privind in jurul nostru ne dam seama ca in ultimele decenii societatea in care traim a facut progrese enorm de importante si cine ar putea nega acest fapt??

Dar pe ce plan sta aceasta evolutie?? Ce impact are in vietile noastre? Din pacate ceea ce se poate observa este ca evolutia pe plan tehnologic NU a fost urmata in mod direct proportional si de un progres pe plan relational, salutistic, sufletesc!!

RELATIILE INTRE OAMENI

Daca luam in examen aspectul relational putem constata ca aceasta evolutie tehnologica a inrautatit din pacate relatiile dintre oameni. Insa aceasta, nu se intampla pentru ca evolutia comnunicarii este ea insasi daunatoare!

poze-dragoste-e1428605733500

Problema naste atunci cand noi NU intelegem cum sa o folosim dar ne lasam in schimb controlati de ea spre detrementul nostru.

DRAGOSTEA IN VERSURI

Se intampla sa ajung sa citesc poezii scrise de “barbati” care se tanguiesc in versuri ca au pierdut dragostea vietii lor din pricina faptului ca nu au avut curajul sa se ridice si sa lupte pentru ea. Atunci ar fi meritat ei oare acea dragoste??

FANTAZII SAU REALITATE?

Daca iti este frica sa te ranesti atunci nu inseamna ca iti este frica si sa traiesti?? Crezi ca ai dreptul la fericire dar astepti ca ea sa vina spre tine fara ca tu sa lupti pentru ea??  Atunci inseamna ca ai ales sa traiesti din fantazii, nu in realitatea de zi cu zi!

Viata este durere, este deziluzie, insa este si fericire si extaz! Poetul crestin Traian Dorz are o poezie in care spune:

“Si eu am dus atatea lupte,

de temeri si-ndoieli cuprins,

dar numai cand mi-am dat viata

n-am mai putut sa fiu invins!”

Si asa este, doar murind putin in fiecare zi vom reusi sa ne castigam dreptul la o fericire care poate fi si prea greu de imaginat!! Viata intreaga este o alegere: stam la dreapta sau la stanga? Alergam sau ne taram? Traim sau visam?

DREPTUL LA FERICIRE

Baieti care sunteti pe cale de a deveni barbati, NU lasati ca aceasta  evolutie tehnologica sa va fure dreptul la fericire!! Nu o uzati ca scuza pentru slabiciunele voastre!

Alergati spre FERICIRE astazi pentru a nu va trezi maine, cand veti fi prea obositi, ca aveati nevoie doar de curajul de a cadea si a va zgaria sufletul pentru a gasi-o pe EA care ar putea fi langa voi o viata intreaga gata oricand sa vi-l panseze!!


-foto preluate de pe internet-                             „Vocea inimii!”…with Roxana Barsan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s