„De n-ai fost pe Retezatul, pe Ceahlău ori Caraiman,…”

Slăvit să fie Domnul!

Anunț completare program sâmbătă

Sâmbătă 04.08.2018, vom fi binecuvântați cu prezența Înaltpreasfințitului Mitropolit Serafim al Germaniei, Europei Centrale și de Nord, care si-a exprimat dorința de a începe programul de sâmbătă cu  Sfânta Liturghie, începând cu ora 09.30, după care se va continua cu programul stabilit anterior:  adunarea de creație urmată de vecernie și adunare.

Sunt rugați părinții, frații și surorile să fie prezenți cât mai devreme, ca bucuria să ne fie deplină!

„De n-ai fost pe Retezatul, pe Ceahlău ori Caraiman,
pe-aceşti munţi cu vârfuri albe până-n cerul diafan,
cu-nălţimi de măreţie şi cu ape de mărgean,
şi cu spaţii de lumină, şi cu zări spre Canaan,
– de nu poţi o dată-n lună,
mergi măcar o dată-n an…” (Traian Dorz)

Cu  binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Părinte Mitropolit Teofan, la Durău, prin grija şi osteneala fraţilor din zona Neamţ, se va ţine şi anul acesta Adunarea anuală pe Ţară a Oastei Domnului, cu prilejul Schimbării la Faţăîn zilele de 3, 4 şi 5 august, în cortul Oastei de pe Valea Bistriţei.

Vineri, 3 august, începând cu orele 18:00, se va ţine adunarea de tineret, unde tinerii sunt rugaţi să vină pregătiţi pentru a-şi pune în lucrare darurile cu care Domnul i-a înzestrat pe fiecare…

Sâmbătă, 4 august, începând cu orele 11:00, se va ţine adunarea de creaţie, unde tinerii care au un dar din partea Domnului – cântare, poezie etc. – sunt rugaţi să vină pregătiţi pentru a aduce, pe altarul dragostei frăţeşti, darurile lor.

Apoi, începând cu orele 17:30, se va săvârşi, tot la cort, slujba vecerniei, după care se va continua cu programul duhovnicesc al adunării Oastei Domnului, până spre miezul nopţii.

Duminică dimineaţa, 5 august, începând cu orele 8:00, va începe slujba Sfintei Liturghii, după care se va desfăşura programul nostru ostăşesc.

Ţinem să facem aceeaşi precizare, ca în fiecare an, ca toţi tinerii, care vor putea să participe, să vină într-o ţinută cuviincioasă, aşa cum este la Oastea Domnului. Ştim că şi ţinuta face parte din principiile de bază ale Oastei, ale bunei-cuviinţe şi, în final, ale mântuirii.

Aşteptăm, cu toată dragostea, preoţi, fraţi şi surori din ţară şi de peste hotarele ei, pentru a petrece câteva momente de părtăşie frăţească, în cântare, în rugăciune şi în cuvânt de zidire sufletească.

Sfatul Frăţesc Zonal Valea Bistriţei

Resurse: https://oasteadomnului.ro/2018/adunarea-anuala-pe-tara-a-oastei-domnului-la-durau#more-46781


 -imagini from internet-                      „Vocea inimii!” …with Roxana Barsano

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s