„… ATUNCI CAND UN BARBAT IMBRATISEAZA O FEMEIE…”

LUCRUL INCREDIBIL CARE SE INTAMPLA ATUNCI CAND UN BARBAT IMBRATISEAZA O FEMEIE…

What-Does-It-Mean-When-A-Guy-Hugs-You-From-Behind

Scriitorul David Tumarinson descrie intr-un mod incredibil ce se intampla in timpul unei imbratisari intime:

„Cand un barbat vine in tacere din spate si imbratiseaza o femeie, el inchide un cerc. Cercul lui si al ei. Acesta este un cerc al sensibilitatii, caldurii si protectiei. Si pune femeia chiar in mijlocul acestui cerc minunat. Astfel, neintentionat, barbatul demonstreaza ca in acel moment ea este centrul universului sau. Un barbat tine in brate o femeie in tacere. Ea ramane tacuta… simte caldura, dragostea si protectia care provin din aceste maini linistite, puternice si pline de iubire.

Cand un barbat imbratiseaza o femeie, ea simte ca are aripi si ca poate sa zboare. Acest cerc de iubire este calm si confortabil. Aceasta sensibilitate silentioasa o face sa se topeasca ca un cub de zahar intr-o ceasca de ceai. Cine este ea acum, cea care sta in centrul cercului sau? Ce simte ea? Cine este ea in acel moment?

Este o femeie sau o fata? Oare se simte iubita sau iubeste? Acea patura de lumina tacuta acopera umerii femeii si ii ascunde gandurile in fata barbatului… sau nimic nu poate fi ascuns in acest cerc privat?

La urma urmei, el doar o tine in brate, protejand-o de lumea exterioara care este atat de rece si de urata. Dar in bratele lui este cald si confortabil. Aceste brate sunt protectia si linistea ei. O femeie cauta, asteapta si spera… la o simpla imbratisare.”

Dragi barbati, imbratisati-va iubitele, partenerele, sotiile mai des. Locul lor este in centrul cercului vostru. Pretuiti femeile pe care le aveti in viata voastra, aratati-le ca le iubiti si ca dragostea voastra poate fi tandra si senzuala. Iubiti-le neconditionat… au nevoie de aceste dovezi asa cum aveti si voi!

sursa material: David Tumarinson via Brightside

dating-tips-how-to-ask-a-man-out


-imagini from internet-           „Vocea inimii!” …with Roxana Barsan

Reclame

5 gânduri despre “„… ATUNCI CAND UN BARBAT IMBRATISEAZA O FEMEIE…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s